- I Love Glam & Money: Ati auzit de MarketGlory.com ? Jocul care transforma banii virtuali in bani reali !

21 aug. 2015

Ati auzit de MarketGlory.com ? Jocul care transforma banii virtuali in bani reali !


O sa incerc sa fiu la obiect , fara prea mute palavrageli .

MarketGlory.com

Este un joc care simuleaza economia reala, poti fi militar,membru al guvernului, iti poti deschide o firma si sa castigi bani etc.
Partea cea mai buna este ca poti converti banii virtuali (din joc) in bani reali si mai exact 50Ron din joc inseamna 1 Eur in realitate.

Pe scurt, va prezint pasii de baza pe care trebuie sa ii urmati pentru a iesi in profit, iar pe parcurs va veti da seama si singuri cum functioneaza lucrurile. 

Pentru inceput ...

INSCRIEREA

  • Intri pe www.marketglory.com .Completezi cu e-mail-ul tau si o parola. Urmeaza sa primesti apoi un e-mail de la MarketGlory. Intri , apesi pe link , vei fi redirectionat catre o pagina unde iti vei alege Username-ul si introduci parola aleasa anterior. Te loghezi. O data Logat , din partea dreapta sus , selectezi Limba (Din EN , alege RO).
Prima zi de joc !!

Este foarte importanta sa respectati pasii dupa cum urmeaza :

1. MUNCA->Locuri de munca->Iar mai jos va aparea un buton galben <>
Se munceste in fiecare zi , o singura data . Veti fi platit imediat pentru munca , astfel veti avea posibilitatea ca banii castigati sa ii investiti in Energie, prin cumpararea de ziare.
2. Ziarele se cumpara astfel : Click pe butonul Acasa , iar in josul paginii vor fi niste ziare cu diferite preturi . Va recomand sa le cumparati pe toate cele la pretul de 0.01 . Ideea este sa le luati pe cele mai ieftine. Cu fiecare ziar cumparat , energia va creste cu 0.3 puncte  . Indicat este sa cumparati  10 ziare pe zi . Deja al 11-lea nu va mai creste energia . 
3. Ulterior acestor actiuni se vor da LUPTELE . Toate castigurile primei zile vor trebui reinvestite in energie prin cumpararea de ziare. Cu cat avem energia cat mai mare , cu atat vom castiga mai mult . Scopul este sa atingem o suma cat mai mare din fiecare lupta. Suma care se calculeaza in functie de energie si in functie de bonusul de lupta ( Stanga sus , langa Sigla Market Glory ).

[[[ Daca muncesti zilnic timp de 3 zile consecutive primesti si bonus de la Guvernul Market Glory. E bine sa te logezi zilnic pe site si sa dai un click acolo, chiar nu iti ia timp. Aceste oferte de munca sunt oferite de alti jucatori care au firme.

Cu fiecare lupta - cu alti jucatori inafara de TRAINER - castigata , castigi si un referal , care iti va plati o taxa de 10% din veniturile sale , in functie de energia care o ai . ]]]

Aceasta a fost prima voastra zi de joc . Va astept si zilele urmatoare pentru a urma instructiunile si a strange un profit cat mai mare.
                  
Prima zi de joc - Tutorial

Modalitatile de a castiga sunt:

Investesti TIMP = > Castigi bani
Investesti BANI => Castigi mai multi bani 
Inscrii REFERALI => Castigi bani mai rapid , investind doar timp jucand , si inscriind referali . 


Sursa gratis de euro:
Persoanele care se inregistreaza cu link-ul tau ajunge automat referal si vei lua minim 10% din tot ce incaseaza si investeste el. 
In joc cu totii suntem referali , indiferent ca ne inscriem prin link-ul cuiva sau direct pe site . Chiar daca te inscrii direct pe site , vei plati comisioane adminului , asa ca haideti sa ne ajutam intre noi. Inscrie-te aici => http://www.marketglory.com/strategygame/Deliaa88 , iar eu te voi ajuta pe tine !
Recomandati tuturor link-ul dumneavoastra de referal  si câştiga comisioane din Market Glory
 La rubrica Referali vezi cand s-a logat fiecare ultima data, cati referali are, cate venituri si ce energie are si e bine sa-i contactezi, sa-i incurajezi sa munceasca. Cu timpul va invata fiecare ca e rentabil sa-si faca treaba bine.


AFILIATI ( REFERALI ) 


In sectiunea “afiliati” gasesti link-ul propriu pe care poti sa-l trimiti la toti prietenii. Toti cei care se vor inregistra de pe link-ul propriu vor deveni referalii tai. 

Plasati acest link pe forumuri, bloguri, bara de mesaje a unui chat sau a unei aplicatii de mesagerie sau trimiteti-l prin e-mail. Toti cei care se inregistreaza prin el vor deveni referalii dumneavoastra directi pe o perioada de 100 de zile, cu posibilitatea de prelungire a blocajului la un cost de 0.8 euro pentru alte 30 de zile. Ei va vor plati o taxa de maximum 20% din fiecare venit din joc in functie de energia dumneavoastra. 
Cand un referal investeste in cont veti primi 10% din suma incarcata.     Retineti ca pentru fiecare referal inscris pe linkul dumneavoastra, veti primi cate 0.1 puncte de Afiliati pe zi, timp de maximum o luna de la inscriere, daca referalul este activ si da cel putin 5 lupte pe zi. Fondul de Afiliati se va distribui o data pe luna, in data de 20 a fiecarei luni, si veti primi un bonus in Euro pentru punctele intregi obtinute in luna respectiva.     In data de 21 a fiecarei luni, se vor schimba 200 de euro de la Afiliati/ Active financiare. De asemenea, pentru prima incarcare efectuata de afiliatii dumneavoastra in prima luna de la inscriere, indiferent de suma, veti primi 10 puncte de Afiliati. In subsectiunea Top puteti vedea valoarea curenta a punctului, modificabila in functie de puntajul concurentilor in top. Castigi un referal daca provoci la lupta un oponent si castigi lupta. Pierzi un referal atunci cand el pierde o lupta. Referalii tai iti vor plati o taxa de 10% din castigurile lor, in functie de energia care o ai. Daca blochezi un referal, el nu mai poate fi atacat. Un utilizator care se inregistreaza prin link-ul tau de afiliere va deveni referalul tau blocat pe o perioada de 90 zile, urmand sa decizi daca il blochezi sau il lasi liber.

Cam asta poti face pentru inceput daca nu vrei sa investesti bani in acest joc: sa muncesti zilnic si sa faci inscrieri avand grija ca si inscrisii tai sa munceasca. Cand ai ceva bani adunati sa ma anunti si iti spun cum sa-ti cumperi mancare de calitate ca sa iti cresti energia si astfel vei castiga tot mai multi bani. In fine, poti face multe lucruri in joc, cand o sa ai bani mai multi iti deschizi o firma si oferi locuri de munca producand ceva pentru vanzare. La acest nivel deja faci bani frumosi in Market Glory

Iti urez mult succes!! In contul tau ai documentatia jocului pe care iti recomand sa o citesti ca sa stii cum merge treaba in joc. Spor la bani in Market Glory!

Nelamuriri , neclaritati , intrebari ? Lasa comment .


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu