- I Love Glam & Money: Silan Soft&Oils – rasfatul unei zile de primavara si prima mea experienta cu BuzzStore !

15 apr. 2016

Silan Soft&Oils – rasfatul unei zile de primavara si prima mea experienta cu BuzzStore !

Prima mea experienta cu BuzzStore !

Pentru cine nu stie ce este BuzzStore , am scris un articol separat => http://chooseglam.blogspot.ro/2016/04/buzzstore-testeaza-produse-gratuit.html
Deci … m-am inscris in campania de testare a noului balsam de rufe Silan Soft&Oils si ghiiiici ce ?! Raspunsurile mele la chestionarul de inscriere in campania de testare s-au potrivit cerintelor BuzzStore si astfel, in cateva zile , am primit minunatul colet : Un balsam de rufe Silan Soft&Oils , un umeras satinat si 10 mostre pentru prietenele mele .

.                                                      


Pentru ca imi plac parfumurile si mirosurile proaspete , consider ca nu doar brand-ul parfumului conteaza , ci si cum ne ingrijim hainele ; Si am tot testat , si incercam fel si fel , plina de speranta ca hainitele mele isi vor pastra mirosul proaspat si dupa ce le iau de pe sarma de la uscat … Pana cand am avut deosebita placere sa testez noul Silan Soft&Oils – rasfatul unei zile de primavara  in combinatie cu mireasma florilor elegante, note lemnoase senzuale , mosc si o atingere delicata de vanilie , care dureaza si dureaza si dureaza .
Acum hainele mele nu doar ca sunt intens parfumate, dar sunt si foarte moi  si placute la atingere .

Dozarea balsamului Silan este foarte simpla . Foloseste capacul sticlei Silan pentru  o dozare corecta,apoi toarna balsamul direct in compartimentul special al masinii de spalat sau in apa de limpezit,daca speli la mana .

Nu dilua balsamul Silan inainte de utilizare : 30 ml pentru haine moi(spalare automata) , 45 ml pentru haine foarte moi(spalare automata) , 15 ml pentru haine moi(salare manuala) .

 


Nu te`ai convins inca ? Te invit sa te inscrii pe BuzzStore , si sa testezi chiar tu noul Balsam de rufe Silan Soft&Oils .  Cum ? Gasesti aici , pas cu pas : http://chooseglam.blogspot.ro/2016/04/buzzstore-testeaza-produse-gratuit.html

#buzzsilan


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu