- I Love Glam & Money: Statia de calcat TEFAL ,pe care am testat-o datorita BuzzStore :x

23 iul. 2016

Statia de calcat TEFAL ,pe care am testat-o datorita BuzzStore :x


Te invit sa descoperi cum poti obtine rezultate optime în timp record. Cu staţiile de călcat cu încălzire rapidă si boiler, aburul este cu adevarat puternic! Pentru ca nu toate statiile sunt la fel... 
Gratie jetului puternic de abur uscat, hainele sunt calcate perfect, iar materialul ramane intact. Tefal iti garanteaza abur puternic ce patrunde adanc in tesatura, in toate statiile sale de inalta presiune, o gama larga de produse, majoritatea fiind echipate cu inovatii de ultima generatie si fabricate in Franta.


Statiile de calcat de inalta presiune eliberează pana la 3 ori mai mult abur care patrunde adanc in tesaturi.

Apa este stocata intr-un rezervor de capacitate mare, separat de fier, si este transmisa catre boilerul de inalta presiune. O rezistenta incalzeste apa, transformand-o in abur.

Aburul este transmis de la boilerul de inalta presiune la fier printr-un cablu special.

Calcarea se poate face usor si pe verticala astfel, netezesti hainele sifonate, improspatezi tesaturile, calci si usuci perdelele in acelasi timp, totul cu o miscare usoara si cu efort minim.

Presiunea exercitata este cea a jetului de aer asupra tesaturii in adancime si nu cea a apasarii mainii tale. Acest lucru te ajuta sa manuiesti aparatul mai usor, fara sa existe riscul de a te accidenta sau de a distruge materialul.


Prezentare Statie de calcat Pro Express GV8931 de la Tefal


Vrei si tu sa testezi produse GRATUIT si sa le pastrezi ? Intra aici => http://buzzers.ro/invite/f9a2956c92175a08bcadb313f5f14638 si creeaza-ti cont . 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu