- I Love Glam & Money: How to : Urmareste-ma prin GFC !

.

.

8 iun. 2013

How to : Urmareste-ma prin GFC !



Pentru cei care nu stiu cum se face urmarirea prin GFC ( Recunosc , nici eu nu stiam la inceput ! :D)
Urmeaza pasii :

Unde sunt sagetile rosii vedeti “ Inscrieti-va pe acest site” scris cu albastru. Dati click acolo, dupa care va va aparea o noua fereastra.

Aici aveti optiunea sa va inscrieti prin contul Google, Twitter sau Yahoo. Indiferet ce optiune alegeti, lucrurile sunt la fel in continuare. Pentru ca toti avem un cont de yahoo, va voi arata in continuare folosind inscrierea prin yahoo:

Va logati cu datele de yahoo, dar daca aveti deja un cont de email sau de yahoo deschis, veti sari peste acest pas si veti fi trecut automat la pasul urmator, unde vi se cere doar sa acceptati sa urmariti acest blog.

Urmatorul pas e doar sa dati click pe Fallow this Blog/Urmariti acest blog . In continuare o sa vedeti mesajul "Done"/”Terminat”.

Apasati "Done"/”Terminat” ca sa inchideti fereastra.

Trebuie sa stiti ca inscrierea prin GFC, nu va va trimite emailuri, decat cel de confirmare ,  nici de alta natura de pe blog. Ea foloseste pentru ca atunci cand lasati un comentariu pe blog, nu veti aparea ca "anonim" si va fi mult mai usor in special, daca participati la concursuri.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu