- I Love Glam & Money: Review: Chiffon - pentru femeia senzuala si indrazneata din tine !

22 ian. 2013

Review: Chiffon - pentru femeia senzuala si indrazneata din tine !

"Lasă-ţi simţurile seduse de catifelarea aromei apei de toaletă Chiffon. Aceasta îngrijeşte pielea şi o răsfaţă cu note calde de flori albe şi lemn preţios. Pe măsură ce evoluează, te poartă cu gândul la delicateţea atingerii răcoroase a unui voal mătăsos de şifon. " - Ni-l prezinta Oriflame , insa sunt de parere ca Chiffon este mai mult decat atat ; este alintul dulce si ingenuu al pielii tale , ce atrage atentia si privirile celor din jur , care iti va oferi un plus in a te face remarcata in multime si in acelasi timp... discret .

Adecvat perioadei reci - de iarna - parerea mea , fiind potrivit la servici ,scoala si nu numai , deoarece este un parfum elegant si indraznet in acelasi timp .

Probabil se subintelege ca este una dintre preferatele mele , Apa de toaleta Chiffon , nu doar ca imi ofera un plus de incredere in mine , ci seduce si simturile iubitului meu, care adora delicatetea aromei pielii si ma acopera cu sarutari .

Design-ul sticlei reflecta senzualitatea si finetea , care fac sa te simti speciala , devenind o experienta fermecator de placuta si ajungand chiar sa simti cum mici fiori te invaluie in intregime .

Recomand cu incredere Apa de toaleta Chiffon tuturor femeilor cu un gust bine definit , pentru a-l considera si dumneavoastra alegerea potrivita . :D

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu